Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Stadsdeelcommissie Zuid

dinsdag 21 maart 2023

19:30 - 22:30
Locatie

Assyrische Mesopotamische Vereniging Enschede (AMVE), De Reulver 112-A, 7544 RT Enschede

Voorzitter
R. Hofman
Toelichting

Voorafgaand aan de vergadering vindt er een korte wandeling over de Reulver plaats. Deze wordt verzorgd door het Ondernemersloket. Hierdoor krijgt u een beeld van het terrein, haar ondernemers en de vraagstukken.
Startpunt: parkeerplaats Twentehallen.
Tijd: 19.00 uur


Verzoeken tot spreekrecht kunnen tot dinsdag 21 maart 2023 10.00 uur worden ingediend bij de heer D. Kosar, commissiegriffier, d.kosar@enschede.nl - 06-48435591

Agenda documenten

Uitzending

Agendapunten

  1. 4
    Korte mededelingen
  2. 5
    Nieuws vanuit de wijkraden
  3. 6

    Tijdens dit agendapunt wordt uw commissie geïnformeerd over de gebiedsagenda van de Reulver en de ontwikkelingen. Wat zijn de vraagstukken en welke acties zijn én worden ondernomen door de samenwerkende partijen.

  4. 7

    In de Broekheurne vindt een integrale gebiedsgerichte aanpak plaats. De uitgangspunten zijn op 18 januari 2022 in de Stadsdeelcommissie Zuid besproken. De buurtkring Broekheurne, Stawel en de gemeente Enschede hebben gezamenlijk aan de onafhankelijke gebiedsregisseur Erik Back de opdracht gegeven om samen met het gebied een Gebiedsagenda Broekheurne op te stellen. De Stadsdeelcommissie wordt bijgepraat over het gebiedsproces en de inhoud van de op te stellen Gebiedsagenda.

  5. 8

    Het Stadsdeelmanagement presenteert aan de hand van een infographic de speerpunten uit het jaarplan Zuid voor 2023.

  6. 9
    Sluiting