Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Stadsdeelcommissie Zuid

dinsdag 31 januari 2023

19:30 - 22:30
Locatie

De Magneet, Hertmebrink 1 - 7544 DC Enschede

Voorzitter
Rienke Hofman
Agenda documenten

Uitzending

Agendapunten

 1. 4
  Korte mededelingen
 2. 5
  Nieuws vanuit de wijkraden
 3. 6

  In 2019 is het bestemmingsplan “Haaksbergerstraat 1045” vastgesteld. Hiermee werd het mogelijk om een paardenkliniek op het perceel Haaksbergerstraat 1045 te realiseren. Bij dat bestemmingsplan was inrichtingsplan bijgevoegd. Dat inrichtingsplan was met een voorwaardelijke verplichting verbonden met de planregels. Bij de uitvoering van het bestemmingsplan bleek dat een andere inrichting van het terrein zorgt voor een betere bedrijfsvoering. Om een andere inrichting op het terrein toe te staan, is het nodig om het bestemmingsplan te herzien. Het bestemmingsplan “Haaksbergerstraat 1045 herziening 1” voorziet in het andere inrichtingsplan, waarmee een betere en efficiëntere bedrijfsvoering mogelijk wordt gemaakt.

 4. 7

  Aan de Allemansveldweg 150 bevindt zich een paardenhouderij/manege. De eigenaar heeft verzocht om een herziening van het bestemmingsplan. Het bestemmingsplan "Allemansveldweg 150" heeft als doel een minicamping te realiseren bij de bestaande paardenhouderij/manege. Het ontwerpbestemmingsplan heeft 6 weken ter visie gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

 5. 8

  Toelichting: Tijdens dit agendapunt krijgt uw commissie door een presentatie zicht op het ontstaan van de Magneet, de actuele situatie en de plannen voor de toekomst.

 6. 9

  Toelichting: Tijdens dit agendapunt wordt uw commissie op de hoogte gebracht over het Plan van Aanpak en de stand van zaken met betrekking tot Energiearmoede in Stadsdeel Zuid.

 7. 10
  Sluiting