Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Stadsdeelcommissie Noord

dinsdag 16 januari 2024

19:30 - 22:30
Locatie

Speeltuin 't Heelal, Siriusstraat 5, 7521 JW Enschede

Voorzitter
Hadassa Meijer
Toelichting

Verzoeken tot spreekrecht kunnen tot dinsdag 16 januari 2024 10.00 uur worden ingediend bij de heer D. Kosar, commissiegriffier, d.kosar@enschede.nl - 06-48435591

Agenda documenten

Uitzending

Agendapunten

 1. 3

  Stadsdeelmanagement Noord blikt door middel van sfeerbeelden samen met u terug op de resultaten van de doelen die zijn opgenomen in het jaarplan van 2023. Vervolgens wordt er ook vooruitgeblikt naar het jaarplan van 2024.

 2. 4

  Het Wageler, inclusief het Ledeboerpark, is voor de stad Enschede een belangrijk gebied. Het is een zeer gewaardeerd ontspan- en wandelgebied voor de inwoners van de stad, het is cultuurhistorisch waardevol en door haar ligging vormt het een belangrijke groene en ecologische verbinding tussen stad en platteland.
  Het Wageler heeft daarnaast een belangrijke rol in het organiseren van het natuuronderwijs voor de hele stad. Voor Het Wageler hebben we samen met inwoners en belanghebbenden uit het gebied een toekomstperspectief gemaakt. We hebben plannen en projecten gemaakt voor onder meer de inrichting van het park, maar ook voor biodiversiteitsherstel, klimaatadaptatie en de kwaliteit van het landschap.Deze plannen heeft het college vastgesteld. Daarnaast stellen we voor om voor de invulling van de aangrenzende velden van Achilles - die op termijn als gevolg van de sportclustering beschikbaar komen - een gebiedsontwikkeling te starten.

 3. 5
  Sluiting